Bald Eagle Fakta: Dyr i Nordamerika

Generelle egenskaber

Haliaeetus leucocephalus, eller den skaldede ørn, er USAs nationale dyr. Navnet "Bald Eagle" betyder ikke, at ørnen faktisk er skaldet. Navnet betyder "hvidhovedet". Ældre skaldede ørne er for det meste brune i farve over meget af deres kroppe med hvide hoveder og haler. Hunnerne og mændene af arter har samme farve, med den eneste store forskel, at hunner er mindst 25% større i kropsstørrelse og vægt end mænd. Deres haler er lidt lange i forhold til kropsstørrelse blandt mange andre slags fugle og lidt kileformet. Deres næb er gule i farve og er store og heklede. Deres fødder og iriser er også gule i farve, og skaldede ørne har korte og kraftfulde tæer med store taloner. Deres bakkroner er højt udviklede og bruges til at gennembore deres bytte, da de smutter dem ovenfra. Deres ben er imellem fjederløse. Unge, umodne skaldede ørne er for det meste mørkebrune i farve, flettet med en rodet hvid blødhed. Deres næb er sorte og tippet med gule på deres ender. Den skaldede ørn når sin seksuelle modenhed, når den er 3 eller 4 år gammel. Disse fugle varierer i størrelse ved modenhed alt efter hvor de er fundet. Jo længere væk fra ækvator og troperne de er, desto større bliver de. Skaldede ørne vejer mellem 3 og 6, 5 kg, længden af ​​deres kroppe er omkring 70-120 cm, og deres vingespind er normalt mellem 1, 8 og 2, 3 m. Kvinder, der er større end mænd, vejer normalt mindst 5, 6 kg sammenlignet med 4, 1 kg blandt deres modstående mænd. En skaldet ars livstid i naturen er generelt omkring 20 år fra fødslen.

Kostbehov

Bald eagles er ikoniske rovfugle. De fleste af deres kost består af fisk, men de kan også ofte spise slagtekroppe af små pattedyr som kaniner, harer, egern, vaskebjørn og andre sådanne jordbaserede bytte. De har tendens til at bo tæt på vådområder, store kyster, indre farvande eller sump, hvorfra de kilder deres fiskbaserede kostvaner. Bald eagles gør ofte deres rede på modne stande af hårdttræ eller nåletræer. De forfølger store og meget høje træer til at leve i omkringliggende farvande, der har deres fødekilder. Sådanne træer bør ideelt set være mindst 20 meter høje.

Bald Eagle Homes

Bald Eagles er hjemmehørende i Canada, Mexico, Saint Pierre og Miquelon, og USA. Fuglene er følsomme for menneskelig aktivitet og vil derfor gøre deres rede så langt væk fra menneskelige forstyrrelser som muligt. Du kan ofte finde dem i Floridas mangrove sumpere, Chesapeake Bay, Wyoming og Southern Alaska. En gang i høj grad truet, har bevaringsindsatsen ført til en næsten ottefoldet stigning i skaldet ørrernes befolkning i de sidste fire årtier og en stigning på 72, 2% i løbet af de sidste ti år. I dag er den majestætiske fugl opført som en slags "mindste bekymring" på den røde liste over truede arter udgivet af Den Internationale Union for Bevarelse af Naturen. Engang kun fundet i Nordamerika, i dag har fuglen spredt sig til Belize, Bermuda, Irland, Puerto Rico, Den Russiske Føderation og De Amerikanske Jomfruøer.

Sky High Life

Bald Eagles er kendt for at være blandt de mest kraftfulde flyvere, og de kan flyve ved hastigheder på 56-70 km / t, når glidende eller flapping ubesværet, og endda op til 48 km / t stadig ved fisk og mad. Endnu mere imponerende, de kan også dykke på 120-160 km / t. Fuglene er territoriale og vandrer kun om vinteren, når de farvande, der holder deres mad, fryser. De er kendt for at forblive i deres samme levesteder i hele deres liv, der bevæger sig mellem deres nordlige og sydlige hjem, når vandlegemer fryser og giver deres afkast om sommeren. Bald Eagles er fællesfugle, og lever i pakker.

Eagle Courtship

Efter et par skaldede ørne racer, vil kvinder lægge deres æg, og disse æg vil luge efter to måneders inkubation. En given skaldet ørn antages at mødes for livet med kun en partner, og vil kun mødes med en anden, hvis deres oprindelige partner er død. Hvis parre har forsøgt at få afkom og ikke har formået at gøre det i flere år, kan de også gå deres separate måder og prøve med forskellige nye venner. Det menes at i en alder af tre eller fire år i deres seksuelle modenhed er de så parat til at parre. Fuglene vender tilbage til deres levesteder, hvor de blev født for at parre sig, og gør det efter de ovennævnte migrationsmønstre. Skallet Eagle Courtship er lettere gennem imponerende viser af dygtige i-flight "dancing". Herefter samarbejder partnere, skyde og vognhjul gennem himlen. De vil klatre op til høje stigninger, låse taloner og fritfald, låse deres taloner op og adskille lige før de slår jorden. De rommer også gennem spektakulære opkald og venter hinanden gennem "sang".

Anbefalet

Hvilket sprog har det største alfabet?
2019
Lande, der dyrker de fleste kornsorter pr. Hektar
2019
Økologiske regioner i Portugal
2019