Pocket Gopher Fakta: Dyr i Nordamerika

Fysisk beskrivelse

En lomme gopher er en græs, tailed gnaver, med små ører og øjne. Dens pelsfarve kan variere fra at være nogen skygge fra lysebrun til næsten snehvid. Pocket gophers har lange buede klør på deres forholdsvis store fordel, og skarpe buede fortænder. Læberne på en lomme gopher tæt bag deres fremspringende fremspringstænder. Deres voksne størrelse varierer fra 5 til 14 tommer, og de opnår typisk vægte på omkring 2 pund på kulminationen af ​​fysisk modning. Den "lomme" del af sit navn er afledt af sine to pelsbeklædte kindlommer, med åbninger på begge sider af deres mund. USA er hjemsted for 13 racer af pocket gopher, ifølge University of Nebraska.

Kost

En lomme gopher spiser kun plantelevende fare, herunder rødder, løg, rhizomræsser, buske, de kødfulde dele af planter, blade og plantestænger. I snedækkede omgivelser med begrænset grønt vil de endda gnave på træbark. Den levende vegetation, de spiser, giver tilstrækkelig fugtighed, så lomme gophers behøver ikke andre vandkilder. Forhuggetænderne på en lomme gopher stopper aldrig med at vokse, for at genopfylde dem, der bryder sammen, når de tygger. De har fladede molarer, samt premolarer til slibning af hård vegetation. Pocket gophers burrow at fodre på rødder, eller dukker op for at fodre på overflade vegetation. De kan også trække planter af rødderne fra bunden ned i deres gravhuller for at spise dem indenfor, mens de forbliver skjult fra overjordiske rovdyr.

Habitat og Range

En lomme gopher ideelle habitat er en med løs sandgrund og masser af spiselige plantedæksler, såsom græsplæner og afgrødearealer. De kan også leve i lave kystområder, stenrige levesteder og i lyse teksturer, der er pulserende med urter. I USA er lomme gophers mest udbredte i staterne Washington, vestlige Oregon og nordlige Californien, ifølge US Fish and Wildlife Service. I USA er Mazama-underarterne den mest truede på grund af et tab af dets naturlige habitat til urbanisering. I 2012 rapporterede en rapport fra Center for Biologisk Mangfoldighed, at kun 757 lving medlemmer af Mazama underarterne forblev.

Opførsel

En lomme gopher bor i græsser, der kan dække mellem 200 og 2.000 kvadratmeter i alt, og er 2, 5 til 3, 5 inches i diameter, ifølge University of California. De burrows, hvor en lomme gopher rejser feeds inde, er normalt tunnelet på en dybde på 6 til 12 inches under jorden, mens deres mad butikker er omkring 6 meter dyb. Pocket gophers forsegler hullerne med deres jordforbindelser, som de skubber ud for at komme frem til overfladen. En lomme gopher kan være aktiv under enhver tid på dagen. De bor alene inden for deres burger, undtagen i tilfælde af kvinder, der bryder sig om deres unge. De bruger deres lugtesans til at finde mad, og en kvindelig har 3 par brystvorter til at føde sine babyer.

Reproduktion

En lomme gopher er en ensom gnaver, og i almindelighed associerer de ofte kun med et andet medlem af deres art, når de parrer. Pocket gophers opdrætter fra februar til april, og de unge er født under jorden i hekkerne. Drægtighedsperioden forventes at vare omkring en måned eller mere, ifølge en undersøgelse foretaget af University of Kansas. En kvindelig lomme gopher føder 4 unge i hvert gennemsnitskuld. De unge er hårløse, rosa og rynket ved fødslen, og deres øjne og ører lukkes. Derefter suger de på deres mødre, indtil de er vænnet. Når øjnene er åbne, er de fravænnet og efter lidt få uger spredes de fra deres mødres reden for at begynde at fodre alene. Pocket gophers når seksuel modenhed efter cirka et år.

Anbefalet

Ghost Towns of America: Virginia City, Nevada
2019
Hvad betyder farverne og symbolerne i det nationale flag for Spanien?
2019
Hvad er hovedstaden i Qatar?
2019