Pingviner i Antarktis

Syv arter af pingviner beboer jorden og vandet i og omkring det frosne kontinent i Antarktis. Disse flyvende fugle, der er berømt for deres smoking-lignende udseende og waddling gang, er en stor attraktion for turister, der tør at udforske det ekstreme kontinent. Men med global opvarmning og klimaændringer er habitatet for disse blide sociale fugle truet. Her forsøger vi at udforske disse pingvinarter Antarktis liv og deres kendetegn.

7. Rockhopper pingvin -

Rockhopper pingviner er små pingviner, der er skelnet fra andre pingvinarter ved deres røde øjne, lyserøde blegede fødder, orange næb og de sorte og gule spikhovedfjeder. Tre underarter af disse pingviner findes over en bred vifte fra Antarktis til det sydlige Atlanterhav og indiske oceaner. Kriller og krebsdyr danner kødædende fugles kost. Squids og myctophid fisk er også lejlighedsvis jaget af rockhopper pingviner. Disse dyr kan dykke 330 fod under havets overflade efter rovning og kan blive i havet i flere dage i jagtperioden.

6. Macaroni pingvin -

Makaronipingvinet har en udbredt fordeling, der findes fra Antarktis-halvøen til de subantarktiske regioner. Disse pingviner er let at skelne af deres gule farvede crest. Hovedet og overkropsfjerne er tydeligt mørke, en skarp kontrast til den hvide underkant. Krebsdyr, blæksprutter og fisk er de primære kilder til mad til disse marine fugle. Disse Antarktispingviner har oplevet et kraftigt fald i antal siden de sidste årtier. Denne nedgang i befolkningen har udløst IUCN for at klassificere pingvinerne som sårbare. Uansvarlige fiskeriaktiviteter og klimaforandringer har drastisk reduceret fødekilden til makaronpingvinerne, hvilket igen har påvirket befolkningen i disse skabninger negativt.

5. Kong pingvin -

Kongens pingvin er en stor pingvinart, der opdrætter i de subantarktiske øer i det sydlige Ocean. Disse pingviner ligner tæt på kejseren pingviner. De er 70 til 100 cm høje, hvor mænd er lidt større end kvinder. De pryder en bred kindepatch, der er orangefarvet, i modsætning til kejseren pingviner, der har en hvid kindepatch. Som kingspingvinerne har kongens pingviner en gul-orange fjerdedel på toppen af ​​brystet. Disse pingviner feed primært på små fisk og blæksprutter og kan dykke mere end 980 fod under vand under foraging. Orcas og sæler foregår ofte på de voksne kongepingviner, mens havfugle fodrer med unge kyllinger og æg af disse Antarktispingviner

4. Gentoo Penguin -

En anden art af antarktiske pingviner, gentoos er den tredjestørste pingvinart og den hurtigste undervands svømmer blandt alle pingviner. En bred, motorhjelmformet, hvid strimmel over toppen af ​​gentoo pingvinernes hoved hjælper med til nemt at skelne dem fra andre pingvinarter. De har også en længere og mere fremtrædende hale end nogen anden pingvinart. Gentoos føder på krill og fisk og er igen bytte af leopardtætninger, dræberhvaler og søløver. Desværre er gentoo pingviner klassificeret som truet af IUCN på grund af et hurtigt fald i nogle populationer af disse pingviner.

3. Kejserpingvin -

Den højeste og tyngste blandt pingvinerne er kejseren pingviner, der er endemiske Antarktispingviner. Disse pingviner vejer mellem 25 og 44 kg og er omkring 122 cm høje. De kan identificeres på grund af deres store størrelse, svarte dorsaloverflade og hoved, lysegul bryst, hvid mave og ørepatcher, der er lyse gule i farve. Krebsdyr, blæksprutter og fisk danner kejseren pingvinernes kost. De kan dykke til dybder på 1.755 fod og forblive under vand i 18 minutter. Faste knogler, unikt struktureret hæmoglobin og evnen til at reducere metabolisme gør det muligt for disse pingviner at dykke til så store dybder. Disse Antarktispingviner er de eneste der opdrætter om vinteren på det frosne kontinent.

2. Adelie pingvin -

Adelie pingviner er mellemstore pingviner med en højde på mellem 46 og 71 cm. Den hvide ring omkring disse Antarktis pingvins øjne hjælper med at skelne dem fra andre arter. Krills, blæksprutter og sølvfisk er deres vigtigste mad. Skuas, leopard sæler og dræber hvaler er rovdyr af unge og voksne Adelie pingviner. Adelie-pingvinerne er klassificeret som nær truet af IUCN, selvom en pingvin-folketælling udført i 2014 viste, at antallet af disse pingviner er steget betydeligt i forhold til den foregående folketælling. Klimaændringer er nok den største trussel mod disse pingviner.

1. Chinstrap pingvin -

Chinstrap pingvinet kan let identificeres på grund af tilstedeværelsen af ​​et tyndt sort bånd under hovedet, der giver det udseende at bære en hjelm fastgjort under hagen. Disse Antarktispingviner har en cirkumpolær fordeling og en global befolkning på ca. 8 millioner. Chinstrap pingvinerne svømmer normalt 80 km offshore dagligt til foder til krill, rejer, squids og fisk. Leoparder sæler er de vigtigste rovdyr af disse pingviner.

Anbefalet

Hvad er et Oligarki?
2019
De ældste Operationsbanker I Verden
2019
Major Rivers of Cameroon
2019