Osprey Facts: Dyr i Nordamerika

Fysisk beskrivelse

Ospreys, eller Pandion haliaetus, er fiskedyrende rovfugle med stor størrelse og spektakulært udseende. Størrelsen af ​​denne fugl spænder sædvanligvis mellem 21 og 23 inches (54 og 58 centimeter) med en vægt på ca. 2, 3 til 3 pund (1, 2-1, 4 kg) med deres vingespidser, der strækker sig ud til ca. 5 eller 6 fod (1, 5 til 1, 8 meter ). De dorsale dele af denne fuglearter, herunder ryg- og øvre fløjbeklædning, har en dyb chokoladebrun farve, mens deres ventrale områder primært er hvide. Deres bryster er hvide med nogle brune flekker. Ospreys kronerne og panden er for det meste hvide, med en mørk linje, der løber rundt om øjnene og strækker sig til sidens sider. Farven på fuglernes iris er gul, med en lyseblå, gennemsigtig, nikterende membran. Selv om kønsbestemmelserne i Ospreys er ret ens i udseende, kan nogle få synlige forskelle bruges til at skelne dem. Voksne hanner har normalt en slankere krop og smalere vinger end kvinder, hvor kvinder normalt opnår kropsmasser 15-20% højere end gør deres mandlige modparter ved at nå fysisk modenhed. De brune striber på brysterne er sædvanligvis mørkere og tættere hos kvinder end hos hanner. Juveniler af denne art ligner voksne, bortset fra den orange-røde farve af deres iriserer i deres første år, og et skællende udseende af ryg- og fløjbeklædninger, et udseende, der skyldes de lyse buff-farvede kanter af deres første fjer, der går tabt, når de ser deres første vinter.

Kost

Enhver hav- eller ferskvandsfisk kan omfatte løveandelen i Ospreys kostvaner. Da disse fugle ikke er i stand til at dykke mere end 0, 5-1, 0 meter dybt ind i vandet, er deres fødekilder primært begrænset til de fisk, der findes i lavt vand eller overfladeskolefisk. Den gennemsnitlige størrelse af deres bytte ligger mellem 8 og 14 tommer (20 og 36 centimeter). Ospreys gennemtrængende syn kan registrere undervandsbevægelser fra en højde på 10 til 40 meter over vandets overflade. Efter at have markeret deres mål svæver fuglene over vandet i et øjeblik, før de kaster ind i vandet, fødderne først for at tage fat på deres bytte. Denne fuglearter er godt designet af naturen for at opfylde sine rovdyrsforædlingsvaner. Med skarpe spicules under dets tæer, taloner med bagudvendte skalaer og næsebor, der kan lukkes, når de dykker i vand, er den effektive rovdyr godt rustet til at lykkes let i sin indsats for at fange fisk.

Habitat og Range

Ospreys normalt hyppige områder med lavt fiskeri grunde, eller dybere vand, hvor fisk skole tæt på overfladen. Områder med udstrækninger af lavt fiskfyldt vand, som søer, myrer, laguner og floder, tjener som ideelle levesteder for disse fugle at trives. Efter peregrine falcons er Ospreys den næststørste rovfugl eller raptor i verden. Bortset fra Antarktis, findes de i de tropiske, subtropiske regioner og tempererede af alle andre kontinenter. Om sommeren findes Ospreys fundet i Nordamerika fra Alaska til Newfoundland og længere mod syd mod Florida og Gulf Coast. I løbet af denne sæson opdrætter de også i alle dele af Europa. Ospreys vandrer langs kysterne mod Sydamerika, Syd- og Sydøstasien og Nordafrika i vintersæsonen. I Australien har disse fugle primært en stillesiddende tilstedeværelse, der mangler store vandringer. Gyllne ørne, skaldede ørne, store hornede ugle er de mest almindelige naturlige rovdyr af disse fugle. I perioden fra 1950'erne til 1970'erne faldt ospreypopulationerne betydeligt på grund af den voldsomme brug af pesticider, der forgiftede disse fugle og tyndede deres æggeskaller. En streng gennemførelse af forbud mod skadelige pesticider, såsom DDT-forbuddet fra 1972, hjalp med at bringe Osprey-populationerne tilbage til sikrere niveauer. Resultaterne af bevaringsstatus, der blev leveret af den amerikanske avlsfugleundersøgelse, udviste en opmuntrende stigning i Osprey-populationerne, hvilket viser en vækst på 2, 5% om året mellem 1966 og 2010.

Opførsel

Ospreys er normalt ensomme i naturen, og typisk rost alene eller i små grupper på seks til ti. De er kendt for at forsvare deres umiddelbare fuglepladser, normalt fra andre Ospreys, selv om de ikke er strengt territoriale, idet de adskilles fra de fleste andre fiskende fugle. Luftjagter for at forsvare reden er ganske almindelige blandt disse fugle, og kan endda blive ganske intense i visse tilfælde. De foretrækker at roostere i åbne områder, f.eks. Træernes blanke grene, og kan også roste på jorden for varme på kolde dage. Hatchlings er kendt for aggressivt at konkurrere over fødekilder, hvilket ofte resulterer i eliminering af deres svagere, senere klækkede medlemmer.

Reproduktion

Ospreys er fundet at mate for livet, selvom sjældne tilfælde af polyandri er blevet rapporteret. I ynglesæsonen vil et par mandlige og kvindelige hjælpere indgå i en 5-måneders periode for partnerskab for at hæve deres afkom. Rederne er forsigtigt opbygget af parringspartnerne ved hjælp af pinde, med en kompakt foring af alger, sod, vinstokke og andre sådanne materialer inde i dem. Hanen er primært involveret i indsamling af alle disse materialer, mens kvinden arrangerer dem til at bygge reden. Reder bygget i parrets første sæson er normalt små, men i de på hinanden følgende år passerer, kan redenene blive store, nogle store nok til endda at rumme et menneske. Inden for en måned efter parring lægges mellem 2 og 4 hvide æg med særprægede rødbrune farver af kvinden. Den gennemsnitlige tid mellem udklækningen af ​​æggene og deres fysiske udvikling i fledgelinger varer normalt omkring 10 uger.

Anbefalet

Hvad er en intrusiv rock?
2019
Gloucester Cathedral - Notable Cathedrals
2019
Snow Goose Fakta: Dyr i Nordamerika
2019