Hvor lever Hedgehogs i det vilde?

Hedgehogs lever i det vilde i regionerne Afrika, Mellemøsten, Europa og Centralasien. Indfødte pindsvin i naturen er fraværende i Australien, Sydasien, og der er ikke en enkelt levende indfødte art i Sydamerika og Nordamerika, selv om det plejede at være for længe siden. De over 17 arter af pindsvin er tilpasset forskellige klimaer og levesteder. Tilpasningsteknikker i naturen er præget af rygsøjler på kroppen, evne til at dvale og natlige natur, der understøttes af en fremragende følelse af hørelse og lugt. Når der er angrebet, vil en pindsvin rulle ind i en kugle, hvorved rygsøjlen peger udad. Selvom de kan tæves, findes pindsvin i naturen på forskellige kontinenter som beskrevet nedenfor.

Hedgehogs 'Wild Habitat i Europa

Europæiske pindsvin trives i græsarealer, skove og eng. Hedgehogs findes typisk i områder tæt på grænsen til mennesker snarere end i fjerntliggende vildmark. Forskellige arter findes i Storbritannien, Spanien, Italien, Frankrig, Portugal og dele af de nordiske lande. Koldt vejr påvirker pindsvinene, hvilket gør dem dvale for at overleve den kolde vinter. I de fleste dele af Europa kan pindsvin også trives i mosaikhækker og marker på landsbygden i de fleste dele af det sydlige område. Nogle arter findes i semi-ørken regioner, hvor der er få rovdyr.

Hedgehogs 'Wild Habitat i Afrika

De afrikanske pindsvin findes overvejende i tørre og varme klimaer. De østlige og centrale dele af Afrika er vært for de fleste af pindsvinet på grund af terræn, der er karakteriseret ved græsarealer, skovområder og nogle gange stenrige træk, hvor hedgehøns camouflage. Indfødte pindsvin trives hovedsagelig på grund af tilgængeligheden af ​​insekter og det varme klima. Selvom de bor i naturen, har de en tendens til at undgå tætte skovområder og sumpere, men findes på godt drænet jord, der tillader avl af mange insekter og andre små hvirvelløse dyr. Der er lidt dvaletilstand på grund af varme klimaforhold i Afrika. Vildt er stort nok til at grave, udøve og foraging aktiviteter, der gør pindsvinene trives.

Hedgehogs 'Wild Habitat i Asien

Indfødte pindsvin findes i Centralasien og dele af Mellemøsten. Den lange eared hedgehog racen er mest almindelig i Kina, Rusland, Ukraine og Tyrkiet. Asiatiske Hedgehogs undgår ørkenen og bjergrige terræn, men trives i græsklædte områder, der støder op til skovene eller vandkilden. Den stenrige og ørken terræn af Israel, Afghanistan og Iran er et indfødt habitat for nogle hedgehogs. Menneskelig civilisation og moderate klimaer tiltrækker hedgehogs, der gør dem til at migrere fra det vilde fra tid til anden.

Hedgehogs 'Wild Habitat i Australien og Amerika

Hedgehogs er ikke indfødte af Australien og Amerika er derfor ikke fundet i naturen. Her holdes pindsvin som kæledyr, hvor loven tillader det mest almindelige at være afrikansk pygmie. Dog kan et lille antal pindsvin ses i parker, haver og på tværs af hække. Hedgehogs blev også introduceret til dyreliv i New Zealand og nogle af Skotlands øer. At leve i naturen gør det muligt for pindsvin at tilpasse og dermed reproducere og opdrage unge. Manglende rovdyr i det vilde gør pindsvinene en forholdsvis lang levetid for deres størrelse med en vis optagelse på op til 16 år.

Anbefalet

Hvad er Asteroid Mining?
2019
Hvilke sprog tales i Bahamas?
2019
Højeste bjerge i Usbekistan
2019