Hvor lever elefanter?

Elefanter er store forskellige pattedyr, der findes naturligt i Afrika og Asien. Elefanter er lette at se på grund af deres lange kufferter, som de bruger til en række formål. Tilstedeværelsen af ​​en kuffert er den primære årsag til, at elefanter er klassificeret under ordren Proboscidea, og de er den eneste overlevende familie inden for slægten. Elefanter lever i forholdsvis lang tid med den ældste person, der lever i 86 år. Elefanter har vist sig at være mere intelligente end de fleste dyr i det vilde, og de sørger elefants død. Elefanter var integreret i flere store antikke hærer som Hannibals hær. Meget af terrænet, som elefanter beboede, er blevet brugt til menneskelig bosættelse, hvilket reducerer mængden af ​​jord til dyrene.

Indfødte Habitater af Elefanter

To arter af elefanter bor på det afrikanske kontinent, og de er den afrikanske bush elefant og den afrikanske skov elefant. En tredje art, den asiatiske elefant, er bosat i Sydøstasien.

Afrikansk skov elefant

Den afrikanske skovelefant, der er den mindste levende elefantart, befinder sig hovedsagelig i skove. I et stykke tid blev begge afrikanske elefantarter betragtet som en, indtil forskerne bekræftede, at de er forskellige og divergerede for mindst 2 millioner år siden. Naturens naturlige habitat er afrikanske skove, især i Congo-bassinet. Deres foretrukne habitat er områder med tætte regnskov. Befolkningen af ​​afrikanske skovelefanter anslås til 100.000 individer med et stort flertal i Gabons skove. Væsentlige befolkninger af afrikanske skovelefanter findes også i Den Demokratiske Republik Congo, Liberia og Kamerun.

Afrikanske bush elefant

Den afrikanske bush elefant er langt den største levende elefantart og er også det største gigantiske landdyr. Afrikanske bush elefanter dækker lange afstande inden for deres levesteder på jagt efter mad, da de forbruger næsten 496 lbs vegetation dagligt. Deres habitat er forskelligt lige fra græsarealer til semi-ørkenområder. Flere elefanter bor i Namib og Sahara ørkenerne. Bush elefanter er klassificeret som sårbare, da deres befolkning er på 300.000 individer. De fleste vilde bush elefanter er placeret i afrikanske stater syd for Sahara som Kenya og Angola. Botswana har flere afrikanske bush elefanter end nogen anden nation med en befolkning på 118.736 elefanter. Befolkningen i flere lande som Kenya falder hurtigt som følge af poaching og habitat tab.

Asiatiske elefant

Den asiatiske elefant er en truet elefantart, der befinder sig i Sydøstasien. Der er tre underarter af asiatiske elefanter unikke på grund af deres placering. Sri Lankas underarter er hjemmehørende i Sri Lanka og bor for tiden i landets tørre områder. Der er mindst 2100 vilde elefanter i Sri Lanka. Den indiske elefant er indfødt til fastlandsregionerne i Asien med en samlet befolkning på mindst 24.000 individer. En anden underart af den asiatiske elefant er Sumatran elefanten, der er hjemmehørende i Sumatra. Den vilde Sumatran elefant består af mindst 2.500 personer, der gør den til en af ​​de mest truede elefantunderarter.

Trusler mod elefanter

Elefantpopulationer over hele verden falder primært på grund af poaching. Habitattab er også en stor udfordring for elefantpopulationer over hele verden. Flere organisationer som Save the Elephants og International Fund for Animal Welfare arbejder for at reducere risikoen for elefanterne.

Anbefalet

10 giftige planter fundet i USA
2019
Hvilke provinser grænser Saskatchewan?
2019
Hanukkah - helligdage rundt om i verden
2019