Hvor lever Blue Jays?

Den blå jay er en stor passerinefugl, der er hjemmehørende i Nordamerika. Denne fugl er kendt for at være smuk, intelligent og meget aggressiv. Der er fire underarter af blå jays; de kystnære blå jays, de nordlige blå jays, den indre blå jays, og Florida Blue Jay, som er den mindste underarter. De blå jays lever ofte i små flokke og aggressivt beskytter deres høstested. Men de er tilbøjelige til høge og ørne, især når de flyver alene. Når de er i grupper, kan de mobbe disse store fugle og slå dem af. De kan også efterligne deres rovdyrs kald, især høge og kan bruge opkaldene til at teste rovdyrs tilstedeværelse i et område.

Fysisk fremtoning

Den blå jay er en relativt stor fugl, der måler 9 til 12 inches fra regningen til hale og vejer 2, 5 til 3, 5 ounce. Vingerpanelet er 13-17 tommer. Connecticut blå jays vejer 3, 26 ounce mens de fra sydlige Florida gennemsnit 2, 60 ounces. Fuglen har udtalt kam på hovedet og en krone af fjer, som det rejser sig afhængigt af stemningen. Høsten er fuldt hævet, når fuglen er aggressiv eller ophidset. Men kistet børster udad, når det er bange. Den blå jay har blå vinger, hale, ryg og kam og et hvidt ansigt. Fuglens underside er også offwhite, mens halsen har en sort krave, der strækker sig til siderne af hovedet. Øjnene, regningen og benene er alle sorte.

Distribution af Blue Jays

Den blå jay kan findes fra det sydlige Canada til østlige og centrale USA. Den nordlige blå jay forekommer i det nordlige USA og Canada, mens den kystnære blå jay er almindelig på den østlige del af den sydlige kyst. Det indre blå jay kan findes i hele USA, mens de mindste underarter, Florida Blue Jay, hovedsageligt findes i Florida. I Canada findes bosiddende befolkning i Newfoundland, mens avlspopulationen findes i sydlige dele af landet. De blå jays er også set migrere langs Atlanterhavskysten og De Store Søer, med migrering der foregår i løbet af dagen i en flokk på 50-250 fugle.

Habitat

De blå jays har forskellige habitater inden for deres store udvalg. Nogle fugle har en permanent habitat inden for deres rækkevidde, mens andre udgør flokke på 50-250 fugle for at overføre fra et habitat til et andet. Blå jays beboer alle former for skov, især barr, blandede og løvskove. Fuglene er mindre rigelige i tyk skov, og foretrækker skovområder med bøg og eg. De er også almindelige i forstæderne og byområdet, især i parker og boligområder med egetræer.

Kost

Blå jays foder på en række forskellige insekter, nødder og frugter. De spiser også på korn og små hvirveldyr og spiser undertiden nestlings og æg af andre fugle. Fuglene har stærke regninger, der kan knække nødder og egern. Under fødslen holder den blå jay fødevaren på sine fødder og hakker dem åbne. De kan også gemme mad i en cache for at fodre på senere. Blå jays vil skræmme de små fugle fra fugleføderen, men vil forblive væk fra materen og vente på deres tur, når de andre mellemstore fugle fodrer.

Anbefalet

Hvem var den yngste pave?
2019
Hvad var amerikansk luminisme kunst?
2019
Hvilke lande grænser Luxembourg?
2019