Hvad er verdens største uglearter?

Verdens største ugle kaldes den store grå ugle, videnskabeligt kendt som Strix nebulosa . "Nebulosa" er et latinsk ord, der betyder "tåget eller tåget." Det er populært for at være den provinsielle fugl i den canadiske provins Manitoba. Andre navne, der refererer til denne unikke fugl, omfatter skæg ugle, biografisk ugle og Phantom of the North. De store grå ugler beboer områder som Alaska, Nord Minnesota, Nord Rocky Mountains, Nordeuropa og Asien.

Fysisk beskrivelse

Voksne store grå ugler har store, runde og sølvfarvede grå ansigter. Fuglens store hoved har ingen ørepuder. De har også gule, relativt små øjne samt den største ansigtsskive, der nogensinde er besiddet af en raptor. De grå ugler har fjerfødder og ben kombineret med lange skarpe taloner. Den gennemsnitlige vægt er 1, 28 til 4, 19 pund og den gennemsnitlige længde er 61-84 centimeter med vingespidser på i gennemsnit 5 ft. Ligesom de fleste uglearter er mændene mindre end kvinderne.

Opførsel

De store grå ugler er mindre aggressive sammenlignet med de fleste fugle. De forsvarer heller ikke deres nestningsområder eller angriber hinanden. Dog de ugle er aggressive til at beskytte deres æg og uger. De er mest aggressive, når fledglings forbereder sig til at tage deres første flyvning. Da de generelt er mindre aggressive, er det svært at spore den store grå ugle. De svarer ikke engang på opkald foretaget af deres egen art. I nærvær af mennesker går de store grå ugle ofte ubemærket. De store grå ugler er mest aktive om natten, ved daggry og i skumring. De har et særskilt primært opkald, der er blødt og lavt.

Hvad angår avl, bygger de store grå ugler sjældent deres reden. I stedet bruger de rejer bygget af andre store rovfugle. Ægene, der ligger af hunnerne, gennemgår en inkubationsperiode på 28-36 dage. Så snart de lukker, beskytter kvindens uglejalousi det mod rovdyr og andre trusler. De beskytter uglerne, indtil de begynder at flyve og derefter overleverer dem til hanuglene. Mænd er ansvarlige for at sikre, at de unge fodrer godt og lærer at pleje sig selv som at lære at jage efter deres egen mad.

Fodervaner

De store grå ugle søger hovedsagelig efter mad i løbet af natten, i skumringen og i daggry, da de er meget aktive i disse tider. Fuglene feed primært på slanger, gnavere, muldvarp, chipmunks, mus, krager, kaniner og egern blandt andre. Uanset hvad de fodrer med, afhænger af flere faktorer som rovets overflod og tilgængelighed. For at fange deres bytte sidder de store grå ugler stille, lytter og ser på deres bytte.

Trusler

Den største trussel mod eksistensen af ​​den store grå ugle er høstet af træ, hvilket medfører tab af habitat. Derfor har uglerne et sted at roste, rede og tætte træbeskytter til beskyttelse. De andre farer, der påvirker den store grå ugle, omfatter rodenticider, West Nile Virus og kollisioner med køretøjer. Normalt lever de store grå ugle i cirka 40 år. Mange af dem lever imidlertid ikke deres fulde liv på grund af de mange trusler, der er forbundet med ovennævnte faktorer.

Anbefalet

Største byer i Filippinerne
2019
Hvad var det store spring fremad i Kina?
2019
De mest populære attraktioner i Frankrig
2019