Hvad er verdens største arter af Albatross?

Albatross er store havfugle, der er klassificeret under familien Diomedeidae . Albatross fuglene er blevet rangeret som de største flyvende fugle og har de længste vingerpans blandt alle de eksisterende fugle. Den vandrende albatross-art er den største albatrossart.

Verdens største flyvende fugle

Disse havfugle findes almindeligvis i det nordlige stillehavsområde og i det sydlige Ocean. På trods af forekomsten af ​​fossiler i Nordatlanten, har albatross været fraværende i denne region i lang tid. Det mest slående træk ved disse fugle er deres evne til at flyde i luften selv under de blæsende væder. De kan holde sig højt i luften i længere tid uden at flappe deres vinger. Albatrossfuglene har dog svært ved at blive luftbens, når vejret er roligt. Derfor foretrækker disse fugle at hvile på overfladen af ​​vand.

Albatross fuglene er kendt for at fodre majorly på blæksprutte. De observeres også at følge skibe for at fodre på skrald. Ifølge en rapport fra Den Internationale Union for Bevarelse af Natur (IUCN) er der 22 arter af albatrossfuglene. Albatrossarten er i fuld fare, ifølge denne rapport. Tre af disse arter er blevet opført som værende kritisk truet, fem af dem er truet, 7 af disse arter er klassificeret som næsten truede, mens de resterende syv er udsatte for udryddelse.

Den vandrende Albatross

Den vandrende albatross ( Diomedea exulans ) er det største medlem af albatross familien. Bortset fra at være den største art af albatrossfuglene, er denne fugl også blevet klassificeret som en af ​​verdens største fugle. Disse fugle har den største vingespind, der spænder fra 8, 23 til 11, 8 fod.

Det er også en af ​​de fuglearter, der er blevet grundigt studeret af forskere. Deres evne til at flyde i luften uden at klappe vingerne har ført til, at forskere tror på, at fremtidige droner vil have stor evne til at flyve dybt ind i vindene. Disse fugle kan observeres at bevæge sig rundt i Det sydlige Ocean tre gange om året.

De findes hovedsagelig på New Zealands Kaikoura-halvøen, Tasmaniens Macquarie-øer, Sydafrikas Prince Edward-øer og Crozet-øerne og Kerguelen-øerne, begge oversøiske territorier i Frankrig, der ligger i det sydlige Indiske Ocean.

Denne art bruger en betydelig procentdel af deres liv under flyvningen. Det er lidt svært at beregne den samlede afstand, der er tilbagelagt af disse fugle; dog blev en fugl registreret for at have rejst omkring 600 km om tolv dage. Levetiden for disse fuglearter er ca. femti år. De vandrende albatrossfugle er kendt for at opdrætte efter hvert andet år. Det fælles avlsområde er de subantarktiske øer.

Begge forældre er ansvarlige for at tage sig af kyllingen under udviklingsfasen. I løbet af dette stadium vender begge forældre om på reden, mens den anden leder efter mad. Men efter en tid går begge forældre ud for at lede efter mad og komme tilbage til reden med uregelmæssige mellemrum. Disse fugle er kendt for at fodre hovedsagelig på krebsdyr, blæksprutter og små fisk.

Anbefalet

Hvem var den yngste pave?
2019
Hvad var amerikansk luminisme kunst?
2019
Hvilke lande grænser Luxembourg?
2019