Ferruginous Hawk: Dyr i Nordamerika

Fysisk beskrivelse

Den Ferruginous Hawk har et hvidt hoved, fjerben og stribede, ruse-brune skuldre og ryg. Dens underkant er kendt for at have spredte striber, og den har gråbrune vinger. Halen af ​​høsthugget er hvid med en smuk rustbrun vask. Kvindefuglehvaler er generelt noget større end mænd, selv om der er en lille overlapning mellem store mænd og små hunner i måleområdet. Længden af ​​en gennemsnitlig voksenfrugthøg er ca. 1, 7 til 2, 3 fod (51 til 69 centimeter), og de besidder en gennemsnitlig vingespind på mellem 4 og 5 fod (122 og 152 centimeter). Vægten af ​​en ferruginøs hawk varierer mellem omkring 2, 2 og 5 pund (977 og 2, 267 gram).

Kost

Den høstfugle er kendt for at bytte på mellemstore pattedyr. Det gør det typisk på åbne steder med sparsom vegetation, såsom badlands, prærier og sletter. De jager hovedsagelig på egern, jackrabbitter, præriehunde og antal andre, mindre dyr, især gnavere. På grund af deres brede gape har disse fugle mulighed for at sluge meget større pattedyr sammenlignet med andre lignende raptorer. Den høstfugle er kendt for at aborre i hævede områder eller stå over pattedyrsgraver, når de jager. Mest interessant, holder de øje med jagtmønstrene af rødhvalede haj for at opdage pattedyrrige befolkninger.

Habitat og Range

Som en strengt nordamerikansk art findes den ferruginøse hawk typisk i det sydvestlige Canada, det vestlige USA og det nordlige Mexico. Disse hawks er kendt for at bo i åbent land, herunder steppe-ørkener, tørre præirier og sagebrush-dækkede områder, hvor de byder på de store populationer af små pattedyr, der lever i deres korte vegetation. Det er også almindeligt, at fældig hawk findes på dyrkede græsarealer som pløjede marker. Selvom det er en migrerende fugl, rejser den kun korte afstande mellem dens overvintrings- og yngleområder. Dens rejser er begrænset mellem Canada, Mexico og USA.

Opførsel

Flygtningen af ​​den ferruginske hawk er aktiv og karakteriseres af langsomme vingeslag, som for en lille ørn. Det svæver med sine vinger holdt lidt hævet, selvom dens vinger er forblevet næsten fladt. Da det jager, kan fuglen omdanne sig til vinden og svæve eller drage på plads. Ferruginous hawks er også blevet set på jagt på jorden. Den høstede hawk bruger også svævende og lav cruising over jorden for at lette dets jagtformål. Fuglen er territorial og er i konflikt med flere andre store arter af raptorer, såsom de korthårede ugle, de store hornede ugle, hønehuggerne, ravne, magpier og gyldne ørne. Disse rovfugle vil konkurrere over territorier, mad og forsvar af deres rede.

Reproduktion

Æggelægningstiden for fælghøjen varierer med vejr, breddegrad og fødevareforsyning. I de canadiske dele af fuglens rækkevidde ligger æggene fra sidstnævnte april til slutningen af ​​juni, mens det gør det fra midten af ​​marts til midten af ​​maj længere sydpå. Både hankøer og hankønner tager del i inkubationen af ​​æggene, hvilket varer i ca. 32 dage. Hunnerne ligger mellem 3 og 5 æg, og når æggene lukkes, er det nødvendigt for forældrene at sidde på de unge kyllinger i mindst en uge for at sikre, at de ikke bliver for kolde om natten eller for varmt i midt på dagen. Den unge begynder at flyve i omkring 5 til 6 uger efter fødslen og nå seksuel modenhed om to år.

Anbefalet

Hvilket sprog har det største alfabet?
2019
Lande, der dyrker de fleste kornsorter pr. Hektar
2019
Økologiske regioner i Portugal
2019