Den grå Wolf: Dyr i Nordamerika

Hvad er grå ulve?

Den grå ulv ( Canis lupus ) siges at være det største medlem af familien, som den fælles hund tilhører, Canidae . Slægtsnavnet Canis er et latinsk ord, der betyder "hund", og lupus det latinske ord, der betyder "ulv". Den latinske klassifikation oversat til engelsk bliver "hund ulv". Vi bruger navnet "grå" til at beskrive hele hundens underpopulation, selv om farvegrået måske ikke er en overvejende farve blandt alle dets medlemmer. Grå ulve er typiske hjørnetænder med en lang buskhale, der ofte er svagt. Deres frakkefarver er normalt en blanding af grå og brun med unikke ansigtsmærker. Farven kan variere meget, fra hvid til brun, og endda sort. Grå ulve er store og tunge i forhold til deres nære vildfætter Coyote eller "Golden Jackal". Den grå ulvs ben er generelt længere end de andre hjørnetænder, et træk, der gør dem lettere at overvinde dyb sne. Afhængig af undergrene af den grå ulv, varierer deres størrelser også meget på tværs af begge køn. Hele det typiske område vejer kvindelige grå ulve mellem 40 og 120 pund og måler 4 til 6 fod i længden. De voksne mænd er lidt tyngre, der måler 5 til 6, 5 fod i længden. Deres højder ved skulderen, når de står på alle fire ben, varierer fra 28 til 30 inches.

Hvad spiser grey wolves?

Grå ulve er kødædende, og de kilder ofte deres mad ved at rive eller stjæle bytte fra andre rovdyr. De foretrækker at spise store hovede pattedyr, såsom hjorte, bison eller elg, men du kan også finde dem på jagt efter mindre dyr. Imponerende kan en voksen spise så meget som 20 pund kød i et enkelt måltid. I en zoologisk have er ulve ofte fodret med hundefisk eller kødstykker.

Hvor lever grey wolves?

Ifølge International Wolf Center er den anslåede population af grå ulve i Alaska mellem 7000 og 11.200, omkring 3.700 i Great Lakes-regionen og omkring 1.675 i Northern Rockies. Den grå ulvspopulation i disse regioner har været stabil siden regeringens bestræbelser er blevet gjort for at beskytte dem. Grey Wolf er klassificeret som en truet art af de amerikanske fisk og dyrevelfærd, hovedsagelig på grund af miljømæssige ændringer og andre konsekvenser af menneskelig indblanding i deres levesteder. Troen på at ulve er farlige for mennesker er en af ​​de trusler, som disse arter står over for. Denne frygt og misforståelse udgør en stor trussel mod ulve, da folk ofte dræber dem ud af ubegrundet frygt. Den mest almindelige trussel mod ulvens liv i befolket områder er en konflikt med mennesker, der har dræbt deres husdyr, hvilket ofte resulterer i jagt og fangst af dem af landmænd og ranchere.

Hvordan lever grey wolves?

Grå ulve er yderst tilpasselige til de fleste levesteder, hvad enten de er arktiske tundra, skovområder, græsarealer eller ørkener. De går godt, når der er en overflod af sne, en tilstand, som er befordrende for deres jagt efter bytte. I løbet af efteråret og forårene er de mere aktive og har tendens til at ligge ud i det åbne oftere.

Hvordan reproducerer grå ulve?

Den grå ulv er typisk monogamisk, og et parret vil forblive sammen for livet, medmindre den anden kammerat dør. I Nordamerika opdrætter de sædvanligvis fra slutningen af ​​januar til marts. Grå ulve er normalt gravid i omkring 62 til 75 dage, og har tendens til at føde 4 til 6 hvalpe pr. Kuld. De nyfødte hvalpe er født blinde og døve, og pakken bryr sig om hvalpene indtil de er omkring 10 måneder gamle. På dette tidspunkt er de normalt agile nok til at passe sig selv og flygte fra fare.

Anbefalet

Hvad er en intrusiv rock?
2019
Gloucester Cathedral - Notable Cathedrals
2019
Snow Goose Fakta: Dyr i Nordamerika
2019