10 dyr, der bor i Pakistan - Pakistan Dyr

Pakistan er en sydasiatisk stat med en forskelligartet fauna, der omfatter 660 fugle og 177 pattedyrarter. Landets unikke fauna er relateret til dets position i overgangszonen lige mellem østlige og palæktiske zoogeografiske regioner. Pakistans fauna afspejler statens varierede klima. Størstedelen af ​​fuglene i landet er vandrende fra Indien, Centralasien og Europa. Nogle af Pakistans dyr omfatter:

10. Snow Leopard

Sne leoparder er enorme kattearter, der er indfødte til de bjergrige områder i Syd- og Centralasien. Disse væsner er listet som sårbare, da deres befolkning var reduceret til mellem 4 678 og 8 745 inden 2016. Sneveopardens kropsvægt strækker sig fra 49 til 121 pund med en større mand, der vejer op til 165 pund. Deres hovedlængde er ca. 59 inches, mens deres skulderhøjde er ca. 22 inches. Disse katte har en 41 tommer lang hale. Deres pels er grå til hvid med mange sorte pletter på nakke og hoved. De har store rosetter på deres bushy haler, flanker og ryg. Hårene på deres pelse er omkring 4, 7 inches lange. Kroppene af disse snegleoparder er slanke med korte ben, og de er mindre i størrelse end alle de andre katte, der tilhører slægten Panthera. Deres øjne er grå eller bleggrøn.

9. Rose-ringed Parakeet

De rosa-ringede parakitter er mellemstore psittacines, der tilhører slægten Psittacula. Disse papegøjer er seksuelt dimorfe. De modne rosenringede parakitter har sorte og røde nakke ringe, mens kvinden og de unge ikke har ring eller en skyggeagtig mørkegrå ring. De har en unik grøn farve og er 16 tommer lange, med deres fjederhaler repræsenterer en større del af deres længde. Vingerne af en moden papegøje er ca. 6, 9 inches hver. De er støjende skabninger med et unikt squawking opkald. En rosenringet parket kan læres, hvordan man kan tale.

8. Indus Valley Toad

Indus dalen padder, også kendt som Bufo stomaticus, er toad arter, der er indfødte til mange asiatiske lande, herunder Nepal, Afghanistan, Iran, Pakistan og halvøen Indien. Disse padler har ikke en kranialkamp, ​​og afstanden mellem deres øjne er større end deres øvre øjenlåg. De har en spiny højderyg på deres tarsus med deres anden og første fingre, der næsten er lige store. Tavlerne har en hvid underside med noget mørkere mudder på halsen. De har tre mørke bånd på deres underarme.

7. Pallas kat

Pallas katte er små vilde katte, som er indfødte til Centralasien. Pallas katte er opført som Near Threatened. De blev opkaldt efter Peter Pallas, en tysk naturforsker, der beskrev dem under Felis manul i 1776. Deres kropsstørrelse varierer fra 18 tommer til 26 tommer med en 12, 2 tommer hale. Disse katte vejer omkring 9, 9 pounds. Deres tætte, lange pels og kropsholdning gør dem lyse og stive. Deres pelse er okker med nogle mørkere lodrette stænger på deres forben og torso. Deres vinterfrakker er gråere med færre mønstre end deres sommerfrakker. Deres pander har nogle mørke pletter. De har sorte ringe på deres haler. Halsen og hagen af ​​disse katte er hvide. De har hvide kinder med nogle sorte striber, der løber fra hjørnet af deres øjne.

6. Ladakh Pika

Ladakhpikas er pattedyrarter, der tilhører familien Ochotonidae, og er indfødte til Pakistan, Indien og Kina. Ladak pikaen var tidligere kendt som plateau pika på grund af deres ligheder og farve. Forskellen mellem disse to arter omfatter dog de små auditive buller, der er på Ladak pika, plus de har forskelligt buede kranier. Deres pelse er lysegrå / brun med deres underside hvid / gul. Kropslængden af ​​disse arter varierer fra 7 inches til 9 inches.

5. Rhesus Macaque

Rhesus macaques tilhører familien Cercopithecidae. Disse aber er hjemmehørende i Sydøstasien, Central- og Sydasien. De er grå eller brune med et rosa ansigt, der ikke har pels. Deres haler er omkring 9 inches lange. Længden af ​​voksen han Rhesus macaque er 21 inches, og de vejer omkring 17 pund. Hunnerne er langt mindre gennemsnitlige ca. 12 pund i vægt og 19 inches i længden.

4. Bharal

Bharal, også kendt som Naur, er en geitantelop, der er indfødt til Pakistan, Tibet, Bhutan, Nepal og Indien. De mandlige bharaler er større end hunner med deres kropsvægt fra 77 til 165 pund. Deres maksimale krop-og-hoved længde er 65 inches. Naurs har en 7, 9 tommer lang hale. Bharals har et skifer gråagtigt frakke, som til tider har en blålig glans. De forreste dele af deres ben og brystet er sorte, mens de øvrige dele af deres ben og underdele er hvide. De har en kulfarvet stripe, som adskiller deres hvide mave fra deres grå ryg. Begge køer har horn, der er ridget på den øverste overflade. Hornets længde på kvinder er 7, 9 inches, mens de på mænd kan vokse til ca. 31 inches lange.

3. Long-tailed Marmot

Den langstikede marmotten er store egern, der tilhører familien Sciuridae. De bor i bjergområderne i Centralasien. Deres typiske habitat er de alpine enge og grove græsarealer blandt klipperne. Disse marmoter er robuste og store gnavere, som vejer omkring 20 pund. Øjnene af disse gnavere er tæt på toppen af ​​deres flade hoveder. Den langstikede marmotten har korte halser og mindre ører. Deres bagben er kortere end deres forben. Den langstikede marmotten har længere haler end alle de andre marmotarter.

2. Lahore Pigeon

Lahore duer er indenlandske duer, der er kendt for deres blide natur og imponerende størrelse. Ligesom alle de andre domesticerede duer er Lahore-duerne efterkommere af Columba livia (rockduer). De er store duer, der er omkring 11, 5 tommer lange med 10, 5 tommer haler. Basisfarven på disse duer er hvid med en anden farve, der begynder på det sted, hvor væv og næb mødes og derefter spredes over deres øjne og over deres vinger og ryg. Halen og ryggen er hvide. De er opdrættet i mange farver, herunder bl.a. sort, brun, blå og rød.

1. Golden Jackal

Gyldne jakkaler er ulvlignende Canidae, der er indfødte i Sydasien, Sydvestasien, Sydøstasien og Sydøstasien. De antages at være efterkommere af Arno-flodhunde, som boede i Sydeuropa omkring 1, 9 millioner år siden. Kropslængden på mandlige gyldne jakkesæt er mellem 28 inches og 33 inches, mens hunnerne måler mellem 27 inches og 29 inches. Kvinden vejer omkring 24 pund, mens gennemsnitsvægten af ​​den mandlige gyldne jakkel er 31 pund. Den gyldne jakkes skulderhøjde er ca. 20 inches. De har grove og korte gyldne pels. Deres farve varierer med sæsonen fra mørk tyg til bleg cremet gul. De har en blanding af hvidt, brunt og sort hår på ryggen, som giver dem et sadeltræ udseende.

Anbefalet

Hvilke stater er Commonwealths?
2019
Største øer i Cape Verde
2019
12 fantastiske mørke himmelparker fra hele verden
2019